Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Botaniska Extrakt

Har du också känt av de negativa effekterna av luftföroreningar på ditt hår och din hårbotten? Då är det dags att upptäcka J Beverly Hills! Med deras skonsamma och botaniskt baserade hårvårdsprodukter får du inte bara ett vackert och glänsande hår, utan också en hälsosam hårbotten.

Visste du att ett hårstrå kan absorbera luftföroreningar upp till 50 gånger sin egen vikt? Det är därför viktigt att tvätta håret med rätt schampo och skydda det med balsam var till varannan dag. Med J Beverly Hills skonsamma ingredienser kan du dock använda deras produkter varje dag, utan att riskera att torka ut håret eller irritera hårbotten.

J Beverly Hills har tagit hänsyn till både miljön och din hälsa när de har formulerat sina produkter. De innehåller inga hormonförändrande preparat eller gifter som kan skada både håret och hårbotten. Istället innehåller de botaniska extrakt som är läkande, hårbottenstimulerande och återfuktande. Dessutom är produkterna 100% veganska, ej testade på djur och miljövänliga. De är även fria från onödigt vatten och högkoncentrerade för att ge snabba och imponerande resultat redan efter första användningen.

Så, vad väntar du på? Ge ditt hår och din hårbotten den kärlek de förtjänar med J Beverly Hills!