Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss

J Beverly Hills - det ultimata valet för en lyxig och professionell hårvårdsserie som tar hand om ditt hår och din hårbotten på ett unikt sätt. Med botaniska ingredienser som är noggrant utvalda för att ge det bästa resultatet på kort och lång sikt, ger dessa produkter ditt hår en motståndskraft som håller hela dagen. Det bästa är att de ger en fantastisk boost av näring som gör att håret växer längre och ser friskare ut.

Dessa produkter är inte bara effektiva och ger fantastiska resultat, de är också fria från onödigt vatten och kemikalier och är 100% veganska och icke testade på djur. Med J Beverly Hills kan du känna dig trygg att du gör något bra för både ditt hår och vår planet.

Produkterna är designade av ingen mindre än Juan Juan, en av Hollywoods mest omtalade frisörer, och har en stilren design som passar in i alla badrum. Dofterna av mint, eukalyptus, lavendel och kokos ger en extra touch av lyx och får dig att känna dig som en stjärna. Med 87 olika botaniska extrakt att välja mellan finns det en produkt för alla behov.

J Beverly Hills är det enda valet för dig som vill ha det bästa för ditt hår och vill se fantastiska resultat som varar länge. Låt J Beverly Hills hjälpa dig att få en hårdag som du aldrig kommer att glömma!

"Kvalitet är nyckeln till framgång"
Juan Juan