Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Vi Vill Arbeta Med De Bästa Hårvårdsprodukterna

Med över 30 år i frisörbranschen varav 25 år som framgångsrik salongsägare är vi agentur för J Beverly Hills i Sverige med ambition att sprida inspiration och arbetsglädje man får som frisör av kundernas glädje med dessa fantastiska färger och produkter.

Kundernas respons är beviset!

Första mötet med märket var 2007, jag och frissorna fastnade direkt! 3 produkter blev snabbt favoriter bland frisörerna i salongen, Masque, 5in1 och den starkt beroendeframkallande Revive Oil. Produkterna gick åt som smör i solsken i salongen! Med den unika doften av extrakt från växtriket, generösa mängden i flaskorna och framförallt den snabba responsen av hårets förbättrade kvalitet (redan efter första användningen) var det inget svårt val för kunden att köpa hem produkter efter en behandling. Efter ett tag valde vi att uteslutande arbeta med J Beverly Hills produkt och färg sortiment och slutade tvärt med de övriga märkena i salongen. Efter kontinuerliga möten med ägaren Juan Juan i hans fabrik i Los Angeles la jag märke till hur ambitiösa han och hans kemister var vid processen av de olika produkterna. Som erfaren frisör vet Juan Juan hur viktigt det är med bra produkter för en frisör, inget o spara på! Endast det bästa skall det vara! "Mitt namn skall inte skrivas på en dålig produkt" Produkterna innehåller de absolut finaste naturen har att erbjuda från örter, botaniska extrakt, den extremt exklusiva Argan oljan, olja från pressade kärnor, extrakt från Drak-träd som är hårbotten stimulerande osv....! Vi har ett helt eget botaniskt lexikon på flera sidor med alla dessa fantastiska naturliga ingredienser som förklarar vad de gör för håret och hårbotten. Produktionen sker i liten skala med noga tilldelning till respektive agenturer i världen!

Som representant för J Beverly Hills i Sverige utbildar vi frisörer i färgkemi, produktkännedom och senaste modet från Hollywood, dessa hålls av våra diplomerade tekniker godkända från huvudkontoret i Usa.

Produkterna vi har i lager här hemma kommer direkt från fabriken i Usa som packas upp och kontrolleras (kan bli fraktskador, klämskada läckage osv) som vidare märks upp med agenturens information innan dessa skickas vidare till kunder. Allt för att undvika falska, ej förseglade, skadade, härskna eller produkter med passerat datum!

J Beverly Hills produkter är veganska, fria från mikroplaster, silikoner, parabener och sulfater, och inte heller testade på djur.

"Kvalitet är nyckeln till framgång"
-Juan Juan

Sid A. ceo  American Haircare AB