Allmänna villkor

Allmänna villkor gäller när du handlar eller besöker J Beverly Hills. Detta  avtal ingås mellan dig och J Beverly Hills.

Betalning

Alla belopp är i SEK inkl. moms.

Faktura – Ej aktuellt för närvarande.

Vi tar emot kortbetalningar.

Detta gör du enkelt och säkert med VISA, MASTERCARD och KLARNA.

Kvalitet och säkerhet är något som vi på J Beverly Hills är mycket måna om så därför lagras ingen data ifrån dig på några servrar inhouse utan allting sparas på säkra och skyddade servrar med krypterad kommunikation mellan både dig, oss och databasen.

Avbeställning eller ändring av order

För att avbeställa eller ändra en order är det viktigt att du hör av dig till oss så fort som möjligt. Detta kan du göra enklast via vår live-chat eller via mail på info@JBeverlyHills.se. Det är viktigt att du gör detta så snart som möjligt efter att du har lagt din beställning för att vi ska kunna ändra produkten. Beställningar skickas ofta inom loppet av 60 minuter och ändringar eller avbeställningar måste ske inom denna tidsram för att undvika att vi redan har skickat iväg produkten.

Leverans

Vi levererar till hela världen, leveranser inom Europa och Sverige – 49 SEK (leveranstid 1 – 3 arbetsdagar).
Inom Sverige använder vi oss utav DHL för våra leveranser. För specialbeställningar är det den aktuella processtiden plus dessa 2-3 dagar.


Ångerrätt

Som kund hos oss på J Beverly Hills har du alltid rätt till ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit din order. För att ångra ditt köp behöver du kontakta oss inom denna tidsram från att du mottagit din beställning. Produkten skall returneras i originalförpackning och får inte vara använd.

Om paketet returneras återbetalar vi köpeskillingen, exklusive tur- och returfrakt, förutsatt att produkten inte har öppnats samt tvättats. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken, vi föreslår därför att du packar din retur väl och använder dig av spårbar frakt. Vid returer måste du använda dig utav ett spårbart alternativ och sedan meddela oss spårningsnumret. Kontkta oss först för att få rätt leveransadress.

Vi på J Beverly Hills lämnar inget öppet köp på produkter där förseglingen har brutits. Vi lämnar dessutom inga garantier på öppnade produkter. Vi kan inte återsälja eller återanvända produkter som har använts.

Paket returnerade av speditör

Leder till att du som kund blir debiterad enligt speditörens prislista för returnering till oss som avsändare. Eventuella fraktkostnader i samband med kundens köp återbetalas ej vid returnerade paket av speditör. Du blir debiterad när vi krediterar din beställning på ett administrativt tilläg på 15% av kostnaderna enligt modellen 49kr för fraktkostnader och outlöst paket.

Försenad leverans och bortkomna paket 

Vår tillämpade väntetid är på 14 dagar innan vi räknar en försändelse som bortkommen och vi ersätter med en ny försändelse. Om paketet skickas tillbaka till oss av speditör efter 14 dagar från sändingsdatum och fortfarande är i leveranskedjan ersätter vi med att återbetala fraktkostnader.

Om J Beverly Hills

American Haircare AB

org.nummer: 559051-1399

Mimergatan 5, 417 64 Göteborg

Vi har en kvalitetsgaranti

På J Beverly Hills kan du när som helst kan kontakta oss ifall du inte känner dig nöjd med en vara eller tjänst ifrån oss.