• Skickas inom Sverige | Fri frakt över 499 SEK
Snabb leverans | Säkra betalningar | Enkla returer

Balsam

Premium hårprodukter som ger intensiv vård med hjälp av eteriska oljor. Vi strävar efter att skapa en upplevelse som är avancerad, begränsad och överlägsen med tekniska fördelar och de finaste ingredienserna.

Våra produkter innehåller eteriska oljor från 54 olika botaniska extrakt, som ger en högre grad av växt stimulerande och återfuktande egenskaper. Med vår gradvis utlösande botaniska återfuktare blir ditt hår finare och mer glänsande ju mer du använder produkten. Och det bästa av allt, Platinum är helt paraben - och sulfatfritt, vilket gör det lämpligt för alla hårtyper.

Det är inte bara eteriska oljor som gör detta till det ultimata valet för ditt hår. Vi använder också silkesprotein, vilket har visat sig vara 10 000 gånger mer återfuktande än andra ingredienser som vanligtvis används i hårprodukter. Denna kombination av högkvalitativa ingredienser ger ditt hår den ultimata behandlingen, oavsett om du vill rekonstruera, återställa eller läka skadat hår.

Vi förstår också vikten av att skydda ditt hår från solskador och värmeskador, och våra produkter är färgbevarande med UV-skydd och värmeskydd. Och för att ta det ett steg längre ger Platinum en lyxig SPA-känsla och en doft som gör att du känner dig som en kunglighet.

Våra produkter är koncentrat, vilket innebär att du behöver använda mindre produkt för att uppnå önskat resultat. Så ta ditt hår till nästa nivå med Platinum, och upplev vår avancerade och begränsade framställning med överlägsna tekniska fördelar och ingredienser. Ge ditt hår den ultimata vård med Platinum idag!

MINT CONDITIONER

299 kr
I lager.