• Skickas inom Sverige | Fri frakt över 499 SEK
Snabb leverans | Säkra betalningar | Enkla returer

Köpvillkor & Leverans

Allmänna villkor gäller när du handlar eller besöker J Beverly Hills. Detta avtal ingås mellan dig och J Beverly Hills Sverige.

Betalning

Alla belopp är i SEK inkl. moms.

Faktura – Ej aktuellt för närvarande.

Vi tar emot kortbetalningar.

Detta gör du enkelt och säkert med VISA, MASTERCARD och KLARNA.

Vi tar även betalt med Paypal som är väldigt tryggt och säkert.

Kvalitet och säkerhet är något som vi på J Beverly Hills är mycket måna om så därför lagras ingen data ifrån dig på några servrar inhouse utan allting sparas på säkra och skyddade servrar med krypterad kommunikation mellan både dig, oss och databasen.

Avbeställning eller ändring av order

För att avbeställa eller ändra en order är det viktigt att du hör av dig till oss så fort som möjligt. Detta kan du göra enklast via mail på [email protected]. Det är viktigt att du gör detta så snart som möjligt efter att du har lagt din beställning för att vi ska kunna ändra produkten. Beställningar skickas ofta inom loppet av 60 minuter och ändringar eller avbeställningar måste ske inom denna tidsram för att undvika att vi redan har skickat iväg produkten.

Leverans

Vi levererar till Sverige, Norge, Finland –  GRATIS leverans!  (leveranstid 1 – 3 arbetsdagar).
Inom Sverige använder vi oss utav DHL för våra leveranser. För specialbeställningar är det den aktuella processtiden plus dessa 2-3 dagar.

 

Paket returnerade av speditör

Leder till att du som kund blir debiterad enligt speditörens prislista för returnering till oss som avsändare. Eventuella fraktkostnader i samband med kundens köp återbetalas ej vid returnerade paket av speditör. Du blir debiterad när vi krediterar din beställning på ett administrativt tilläg på 15% av kostnaderna enligt modellen 49kr för fraktkostnader och outlöst paket.

Försenad leverans och bortkomna paket 

Vår tillämpade väntetid är på 14 dagar innan vi räknar en försändelse som bortkommen och vi ersätter med en ny försändelse. Om paketet skickas tillbaka till oss av speditör efter 14 dagar från sändingsdatum och fortfarande är i leveranskedjan ersätter vi med att återbetala fraktkostnader.

Om J Beverly Hills

American Haircare AB

Org.nummer: 559051-1399

Mimergatan 3, 417 64 Göteborg

Vi har en kvalitetsgaranti

På J Beverly Hills kan du när som helst kan kontakta oss ifall du inte känner dig nöjd med en vara eller tjänst ifrån oss.