• Skickas snabbt inom Sverige | Fri frakt över 499 SEK
Gåva vid order över 1 000 SEK

Om oss

Om American Haircare AB

Med över 30 år i frisörbranschen och 25 år som framgångsrik salongsägare representerar vi som officiell agentur J Beverly Hills. Vårt mål? Att sprida inspiration och den arbetsglädje man känner som frisör när kunder uttrycker sin glädje över dessa fantastiska produkter.

Kundernas respons talar sitt tydliga språk. Det är beviset på produkternas kvalitet!

Vår Resa med J Beverly Hills

Första mötet med märket skedde 2007. Jag och mina frisörer fastnade direkt. Produkter såsom Masque, 5in1, och den beroendeframkallande Revive Oil blev snabbt favoriter i salongen. Tack vare produkternas unika doft av växtextrakt, den generösa mängden och den omedelbara förbättringen av hårets kvalitet, var det inget svårt val för kunderna att ta med sig produkterna hem efter en behandling.

Så övertygade blev vi att vi valde att uteslutande arbeta med J Beverly Hills produkter och färgsortiment, och vi avslutade vårt samarbete med alla andra märken. Efter flera möten med ägaren, Juan Juan, i hans fabrik i Los Angeles insåg jag hur engagerade han och hans team är. Som erfaren frisör vet Juan Juan hur essentiellt det är med förstklassiga produkter. Hans motto? "Mitt namn ska inte finnas på en undermålig produkt".

Vad Gör Produkterna Så Speciella?

J Beverly Hills produkter är berikade med det finaste naturen har att erbjuda: örter, botaniska extrakt, den exklusiva Argan oljan, olja från pressade kärnor, extrakt från Drak-träd som stimulerar hårbotten och mycket mer. För de som är intresserade av att fördjupa sig i ingredienserna erbjuder vi ett omfattande botaniskt lexikon.

Dessutom är alla produkter veganska, fria från mikroplaster, silikoner, parabener och sulfater, och de testas aldrig på djur.

Vår Förpliktelse

Som representant för J Beverly Hills i Sverige satsar vi på utbildning. Vi utbildar frisörer i färgkemi, produktkännedom och de senaste trenderna från Hollywood. Alla våra utbildningar hålls av våra diplomerade tekniker som är godkända av huvudkontoret i USA.

De produkter vi har i lager i Sverige kommer direkt från fabriken i USA. Varje produkt packas upp, granskas noggrant och märks upp med vår agenturinformation innan den skickas vidare till våra kunder. Detta garanterar att våra kunder endast får originalprodukter av högsta kvalitet.

"Kvalitet är nyckeln till framgång."

  • Juan Juan

Sid A., CEO
American Haircare AB